Sari la conținutul principal

3 articole vestimentare esențiale pentru sezonul rece

Sezonul rece – o provocare pentru stilul tău?

Una dintre dilemele cotidiene din lumea modei este cum să te îmbraci în ton cu vremea de afară, totodată păstrându-ți stilul. Poate părea o provocare, însă cu articolele vestimentare potrivite vei putea depăși acest moment. Una dintre cele mai eficiente tehnici este layering-ul, purtând piesele vestimentare în straturi și combinându-le astfel încât să te reprezinte. Pentru ca această tehnică să funcționeze, este nevoie ca hainele tale să fie versatile și să permită astfel integrarea sau alăturarea altor piese.

Mathilde recomandă… 3 articole vestimentare esențiale pentru sezonul rece

  1. Puloverele oversize, tricotate

Din garderobă nu trebuie să-ți lipsească puloverele oversize, tricotate, pe care le poți purta în diverse combinații. Principalul lor atribut este faptul că sunt călduroase, dar mai ales confortabile. Noi îți recomandăm puloverul STEFFANY R, confecționat din tricot călduros, mulitcolor, din fir de lână. Are o croială lejeră, asimetrică, iar mânecile sunt ornate cu volane din tulle. Alături de broderia florală executată manual, această piesă vestimentară evidențiază un stil deosebit, cu atenție la detalii. Cine a spus că ținutele casual trebuie să fie monotone?

  1. Vestele Midi

Purtate în combinația potrivită, vestele maxi pot transforma o ținută basic într-una foarte trendy. Ele reprezintă alegerea perfectă pentru perioadele de tranziție, precum trecerea de la toamnă la iarnă, însă totodată sunt foarte practice, completând un outfit care nu poate face față singur sezonului rece. Noi recomandăm vesta SANDY, realizată din fâș matlasat și vătuit, cu un aspect foarte modern. Gulerul supradimensionat, din catifea, alături de clasica broderie, conferă un aspect chic, punctând, din nou, atenția la detalii.

  1. Pardesie cu personalitate

Fără dar și poate, un pardesiu este de nelipsit din garderoba de iarnă. Alegerea ideală ar fi un model cu o lungime medie, într-un stil casual, care poate fi integrat în diverse ținute. Pardesiele din colecția de iarnă reprezintă alegerea perfectă, fiind atât călduroase & comode, cât și cu un aspect modern, integrându-se în tendințele actuale.

 

Articole similare

Top 3 rochii pentru toamna 2021 – noua colecție Mathilde

Ușor temperaturile din termometre scad și începe să fie clar că toamna se așterne la...

Cum să te îmbraci la petrecerea de Crăciun

Doar câteva zile ne despart de cea mai așteptată perioadă din an. Ne pregătim planuri,...

Noutăți Mathilde în colecția Special Limited Edition

Sărbătorile au trecut, la fel și concediul, iar activitățile pe care le întreprinzi zilnic par...

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *