Sari la conținutul principal

Accesorii

Accesoriile, notele de final la orice tip de tinuta, sunt un interes absolut pentru orice femeie cocheta. Din marea de optiuni mai ales cele clasice de tip bijuterii se remarca adesea acele accesorii de tip brau. Au avantajul de a fi purtate aproape la orice tinuta, punand in evidenta silueta.

Braurile sunt mai ales o tinta pentru ca talia sa fie pusa intr-o lumina buna. Un accent deosebit pentru a evidentia linia de tip clepsidra, un aspect atractiv la orice femeie. In gama sa de accesorii Mathilde propune mai degraba tipul de brau textil, cu texturi variate si in tonuri de culoare pe masura de variate.

Piele sintetica, tafta aurie sau brocart argitintiu sunt optiuni care pun in valoare gustul pentru accesorii fine. Braurile sunt de tip cordon lung, mai inguste sau mai late si pot fi inchiderea pentru un cardigan. Se asociaza la fel de bine si cu camasile. Prin textura lor vor adauga un plus de stil si vor crea un efect deosebit prin mixul de materiale din tinuta.

Desi in aparenta sunt simple accesorii, acestea se dovedesc a fi si practice si atractive, demonstrand ca acolo unde o tinuta este construita pe principiul complexitatii exista desigur un efect pe masura. Alege un brau Mathilde si nu te sfii sa il combini in moduri variate.