Sari la conținutul principal

Fustele, mereu o alegere feminina, sunt incadrate la categoria must-have, oricand, indiferent de sezon sau de stilul preferat al purtatoarei. Acestea atrag privirile, sunt comode si atat de versatile; de aceea, se considera ca indiferent de trenduri, schimbarile din garderoba, fustele nu trebuie sa lipseasca din alegerile facute.

Mathilde rasfata pe doritoare si cu o gama de fuste. Propunerile sunt la fel de stilate si interesante, asa cum publicul s-a obisnuit deja cu acest brand. Volanele suprapuse sunt o alegere stilata, in conditiile in care acestea sunt o imagine atractiva, sunt fluide, creeaza efect dinamic. In mod practic, astfel de fuste sunt potrivite pentru orice tip de silueta, avand elastic in talie. Iar pentru ca detaliile sunt atat de importante in a crea o nota de originalitate, betelia a fustelor este si ea o pata de culoare si un joc de linii ce atrage din punct de vedere vizual.

Fustele pot fi purtate oricand si oricum. Poate fi ea insasi vedeta unei tinute, surprinzand liniile siluetei sau fiind usor mascata de o bluza ce acopera talia. Lungimea, designul si culorile contribuie la versatilitatea acestor piese vestimentare. Descopera-le pe toate in colectiile noastre, inspira-te si alege dupa bunul plac.