Sari la conținutul principal

Cardigane

Vestimentatia are rolul de a te ajuta sa iti exprimi feminitatea, stilul propriu, de a-ti defini personalitatea. Fiecare articol de imbracaminte are un scop bine definit, iar blazerul este cu siguranta o piesa de rezistenta in cadrul unei tinute. Completeaza ideea de finalitate a outfit-ului, motiv pentru care te invitam sa alegi inspirat din lista de optiuni din magazinul nostru.

Imbratisam ideea de a depasi tiparele clasice, astfel ca iti propunem o gama variata de blazere dintre care sa alegi. Mizeaza pe unicitate, pe detalii care iti pot asigura biletul iesirii din anonimat. Renunta la liniile simplismului – sau nu, dar alege inspirat si fa-te remarcata in orice decor cu ajutorul unui blazer cu croiala asimetrica, in forme, modele si culori de actualitate.

Opteaza pentru materialele despre care stii ca iti asigura confortul dorit la purtare. Poti alege intre organza, jerse, tulle – orice te inspira si iti induce starea de bine visata. Te surprindem cu modele de cardigane personalizate, create cu dragoste pentru tine.