Sari la conținutul principal

Pantaloni

Pantalonii au o istorie marcanta in moda, fiind articole vestimentare cu influente masculine. Insa de-a lungul timpului acestia au incetat sa mai fie un maniest al femeii libere, egala cu barbatul. Acum este vorba despre femeia puternica, eleganta, ce isi scoate in evidenta liniile corpului.

Pantalonii pot fi o alegere vestimentara de zi cu zi, insa in egala masura indeplinesc cerintele stilistice si pentru un cadru mai pretentios. Daca in sezonul cald vei recurge la pantaloni scurti, pe masura ce temperaturile impun, vei schimba registrul cu cei lungi. Insa de stil vei fi mereu preocupata. Poti alege un croi drept, larg, ce contrar acestor linii simple sunt inediti prin jocul de culore, material si alte detalii.

Fii sofisticata cu alegerea pe care o faci. Pantalonii sunt un punct de reper pentru intreaga tinuta si  de regula atrag privirile instant. Vei fi incantata sa descoperi pantalonii de la Mathilde, relaxati, cu buzunare practice laterale, cu broderiile ce sunt un simbol al creativitatii al acestui brand. Materialele confortabile, designuri inedite si o paleta cromatica diversa inseamna optiuni variate pentru cele interesate. Alege sa nu fii comuna, ci sa stralucesti purtand pantalonii care iti definesc feminitatea cel mai bine.