Sari la conținutul principal

Rochii

Varietate si culoare – prin astfel de aspecte se remarca rochiile de la Mathilde. Acestea incanta prin atentia acordata detaliilor. Sunt remarcabile de asemenea prin faptul ca nu se supun unor rigori clasice, unor trenduri comerciale, ci vin cu o abordare unica, specifica brandului.

Intocmai tot farmecul feminin poate fi definit prin purtarea de rochii, aceste piese vestimentare sunt absolut parte din garderoba unei femei. Pot fi atat de versatile, astfel ca pot fi potrivite oricarei femei, cu orice tip de silueta. Propunerile Mathilde sunt practic in numele diversitatii de siluete si gusturi, de stiluri abordate.

Drapate, largi, cu maneci dezgolite, dar mai ales tinand cont de broderia lucrata manual, ca semn distinctiv al acestor creatii, rochiile Mathilde sunt un manifest al creativitatii dusa la un alt nivel. Variantele sunt atat de surprinzatoare incat de la denim la rochii fluide, de la rochii scurte si senzuale si pana la cele lungi, dar relaxate vei gasi o colectie deosebita.

Indrazneste sa alegi si altceva, sa porti o rochie ce te reprezinta. Cu un astfel de indemn ai deja contextul perfect pentru a epata si a iesi in evidenta. Lasa rochia sa te invaluie in mister, dar totodata sa te defineasca asa cum esti tu, speciala.