Sari la conținutul principal

POLITICA SI CONDITIILE DE LIVRARE

Pe mathilde.ro se poate comanda si livra din si catre orice locatie din Romania, cat si in statele membre ale UE (Austria, Belgia, Bulgaria, Elvetia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Croatia, Bosnia, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Turcia,  Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Republica Ceha, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria), dar si in alte state ale lumii: SUA, Canada, Australia, Japonia, etc la cerere, cu confirmarea costului de transport in prealabil.

Daca aveti sub 18 ani, este necesar sa instiintati tutorele legal despre faptul ca doriti sa comandati produse de pe mathilde.ro.

Este important sa aveti in vedere urmatoarele informatii:

 • Analizati cu atentie pe site produsul dorit, inainte de a trimite orice comanda. Veti gasi toate informatiile necesare pe pagina de prezentare a produsului, inclusiv in rubrica¨Compozitie¨. De asemenea, pe imaginea de prezentare a produsului puteti face Zoom pentru a analiza materialul si detaliile acestuia. Daca se doresc informatii suplimentare inainte de comanda, va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail: online@mathilde.ro
 • Livrarile interne se efectueaza prin serviciul de curierat al Postei Romane in termen de 7-10 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, cost transport 16 lei (TVA inclus) sau prin servicul de curierat rapid in termen de 4-7 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, cost transport de 16 Ron (TVA inclus)
 • Orarul de livrare a coletelor la destinatie este de Luni pana Vineri intre orele 08:00 – 17:00
 • Livrari externe se efactueaza printr-o firma de curierat rapid internationala, in termen de 7-10 zile lucratoare de la confirmarea comenzii . Termenul poate fi extins in cazul tarilor cu administrare vamala

Suma de expediere este calculată în funcție de țara de destinație, numarul de produse cumpărate și ambalajul folosit pentru a le trimite. Suma totală de expediere este indicat pe pagina de rezumat, pentru înainte de a primi confimarea comenzii.

Vă rugăm să vedeți mai jos lista noastră cu, costurile de transport în funcție de țară:

Country of destination

Transit Time (days)

Total EURO

Austria

7-10

17 €

Belgia

7-10

22 €

Bosnia

7-10

30 €

Cehia

7-10

22 €

Croatia

7-10

22 €

Danemarca

7-10

22 €

Elvetia

7-10

22 €

Estonia

7-10

22 €

Finlanda

7-10

30 €

Franta

7-10

22 €

Germania

7-10

17 €

Grecia

7-10

22 €

Irlanda

7-10

44 €

Italia

7-10

17 €

Letonia

7-10

22 €

Lituania

7-10

22 €

Luxemburg

7-10

22 €

Norvegia

7-10

44 €

Olanda

7-10

22 €

Polonia

7-10

22 €

Portugalia

7-10

30 €

Serbia

7-10

30 €

Slovacia

7-10

17 €

Slovenia

7-10

22 €

Spania

7-10

22 €

Suedia

7-10

30 €

Turcia

7-10

44 €

Ungaria

7-10

17 €

În cazul în care, pentru orice motiv, compania de curierat va cere să plătiti orice sumă, contactați-ne, astfel încât să putem rezolva aceasta situatie.

Coletul cu produsul comandat va fi adus la destinatia pe care o indicati in cadrul comenzii. In cazul in care nu sunteti gasita dvs. sau o persoana desemnata de dvs., veti fi contactata telefonic pentru o noua incercare de livrare – in cazul serviciului de curierat rapid sau avizata sa mergeti la cel mai apropiat oficiu postal indicat/de care apartineti – in cazul selectarii serviciului posta.

Dupa achitarea contravalorii coletului (identica cu valoarea comenzii online, plus costul curieratului rapid, daca ati optat pentru acest tip de transport), puteti intra in posesia lui.

Orarul de livrare a coletelor la destinatie este de Luni pana Vineri intre orele 08:00 – 17:00.

POLITICA SI CONDITIILE DE RETUR

Acesta clauza se aplica conf. O.U.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta.

Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, valabil atat pentru comenzile interne cat si pentru cele externe.

 • Daca doriti returnarea produsului comandat, va rugam trimiteti un email la adresa contact@mathilde.ro sau online@mathilde.ro cu subiectul “Doresc sa returnez”, [ numele si marimea produsului ] insotit de formularul completat si descarcat de pe linkul https://www.mathilde.ro/FORMULAR-RETUR.pdf.
 • Costurile de returnare vor fi suportate integral de catre Client. Atentie! Nu primim colete cu plata ramburs. Trimiteti coletul cu produsul si documentele fiscale din coletul original la adresa expeditorului specificata pe colet la adresa: Strada Lunga, nr 102, Brasov, judet Brasov.
 • In cazul in care se doreste schimbarea produsul returnat cu unul similar, dar o alta marime (acelasi model, culoare, material), se va efectua aceasta procedura in functie de disponibilitatea din acel moment a stocului, iar in cazul in care doriti sa schimbati produsul comandat cu un alt model si o alta valoare se va efectua compensarea valorica. Putem trimite produsul dorit la schimb, numai dupa ce am primit ramburs produsul achizitionat initial, in termen de 14 zile lucratoare de la confirmarea returului si primirea lui.
 • Daca se doreste returnarea banilor, imediat ce produsul a ajuns la noi si se constata aceeasi stare initiala in care a fost trimis (vezi paragraf 8), va fi returnata suma exclusiv a produsului achizitionat in contul bancar specificat in termen de maximum 14 zile calendaristice.
 • Va sfatuim ca inainte de inlaturarea etichetei sa verificati cu atentie daca este produsul pe care l-ati comandat, daca nu cumva s-a deteriorat pe parcursul transportului sau in timpul ambalarii si daca este masura comandata.
 • Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu toate accesoriile si cu etichetele intacte, implicit documentele care l-au insotit).
 • Mathilde.ro isi rezerva dreptul legal de a nu accepta returnarea vreunui produs daca acesta a fost purtat , nu mai are eticheta care i-a fost atasata, sau prezinta ambalajul deteriorat.
 • Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
 • In conformitate cu legile in vigoare privitoare la transferul de proprietate, aplicate in Romania, cu privire la transportul bunurilor la distanta , produsul este in responsabilitatea clientului, pana cand acesta ajunge la noi.
 • Atentie! In cazul unui produs realizat ¨la comanda¨, pentru alte dimensiuni decat cele standard indicate in tabelul de masuri, posibilitatea de returnare a acestuia se anuleaza.
 • In cazul exceptional in care oricare produs a fost livrat de catre mathilde.ro fara eticheta de securitate atasata si se doreste returnarea produsului, va rugam sa ne contactati in ziua receptionarii coletului la adresa contact@mathilde.ro / online@mathilde.ro sau la unul din numerele de contact de pe site.
 • Daca v-a fost trimis un produs diferit fata de cel comandat , il puteti returna fara nici un cost suplimentar. Vom suporta toate costurile de transport si va vom trimite produsul solicitat de indată ce vom primi pachetul. Aceste politici de returnare nu afectează in niciun fel drepturile dvs. stabilite prin legea aplicabila.

CULORILE PRODUSELOR

Am depus toate eforturile pentru a va prezenta produsele in culorile originale. Cu toate acestea, fiecare ecran poate avea setari diferite si este posibil sa se vada culori usor schimbate fata de original. Prin urmare, nu putem garanta ca ceea ce vedeti pe ecran este culoarea exacta a produsului.