Sari la conținutul principal

CARD FIDELIZARE

PROGRAM FIDELIZARE

Cardul de fidelitate nu reprezinta un card de credit, ci un card de identificare a clienţilor fideli pe baza căruia posesorii beneficiază de o serie de avantaje la achiziţionare de produse din reţeaua de magazine MATHILDE.

Beneficiile cardului de fidelitate:

10% discount pentru achizitia oricarui produs aflat la pret intreg. Discountul cardului de fidelitate nu se cumuleaza cu alte promotii.

Conditiile de eliberare a cardului de fidelitate:

Se poate intra in posesia cardului de fidelitate MATHILDE  in urmatoarele cazuri.

  1. Valoarea achizitiei in cadrul unei singure sesiuni de cumparaturi sa fie de minim 1000 de lei
  2. Pe parcursul a unei luni calendaristice, clienta achizitioneaza produse in valoare cumulata de minim 1500 de lei
  3. Pe parcusul unui an calendaristic realizeaza achizitii cumulate in valoare de 5000 lei , pe baza prezentarii bonurilor de achizitie.

Sunt valabile bonurile de casă din orice reprezentanta Mathilde, indiferent dacă sunt acordate discount-uri sau produsele corespunzătoare fac parte din promoţii sau campanii de reduceri de preţ. Participantul completează integral formularul de înscriere GDPR clar si citeţ. Formularul de înscriere se completează şi se predă în punctele fizice de vânzare MATHILDE împreună cu bonul de casă care face dovada achiziţiei. Cardul de fidelitate se va elibera pe loc in magazinele fizice iar online, se va trimite odata cu produsele achizitionate. După intrarea in posesie a cardului devine activ şi poate fi imediat utilizat.

Programul de fidelitate are o durată nedeterminată.

Cardul de fidelitate este gratuit si nu este transmisibil.

Conform legii 677/2001, datele dvs. personale vor fi prelucrate doar în vederea analizelor necesare MATHILDE. Acestea nu vor fi înstrăinate către alte baze de date; conform legii menţionate se pot aduce modificări sau se poate face opoziţie cu privire la datele personale.