Sari la conținutul principal

TERMENI SI CONDITII

Mathilde.ro este Marca inregistrata a RO-PARTNER CONSTRUCT S.R.L. Persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Brasov, Str. Pictor Stefan Luchian, Nr. 16, Judetul Brasov, avand numar de ordine in Registrul Comerțului cu numărul J08/1902/2004 cod unic de înregistrare RO16686496.

Accesul si utilizarea acestui site, a informatiei, serviciilor si produselor sunt reglementate de urmatoarele Termene si conditii si de Securitatea informatiilor.

Plasarea unei comenzi online semnifica acceptul dvs. in ceea ce priveste Termenii si conditiile precum si Securitatea informatiilor, si de aceea va rugam sa parcurgeti cu atentie urmatoarele paragrafe.

In functie de politica noastra interna, dar si de parerile utilizatorilor site-ului, s-ar putea ca in timp sa modificam Termenii si conditiile, precum si Securitatea informatiilor. De aceea, va rugam sa le verificati inainte de logare in site. In cazul in care nu sunteti de acord cu acestea, va rugam sa nu comandati. Orice schimbari survenite dupa plasarea si confirmarea de catre noi a comenzii, nu vor afecta comanda, exceptie facand cazurile cerute de Lege.

INREGISTRAREA

Pentru a va loga, este necesar sa ne furnizati urmatoarele informatii personale: numele si prenumele, data nasterii, numar de telefon, adresa e-mail, adresa de domiciliu, adresa de livrare a produselor. In cazul in care aceste una sau mai multe informatii din cele de mai sus se schimba, va rugam sa intrati in contul creat si sa faceti modificarile la zi.

Pentru a veni in intampinarea cerintelor dvs., veridicitatea acestor informatii este obligatorie. De aceea, in cazul in care aceste informatii sunt incorecte sau insuficiente, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la site, fara preaviz, pe o perioada stabilita de noi, fara a fi nevoie de acordul dvs.

CONFIDENTIALITATE

Politica de confidentialitate privind informatiile cu caracter personal si prelucrarea acestora pe  www.mathilde.ro se supune reglementarilor si Legislatiei in vigoare. Societatea care detine mathilde.ro nu se considera raspunzatoare pentru eventualele date sau informatii personale pe care le directionati catre o terta parte.

Veridicitatea acestor informatii furnizate de catre dvs. este obligatorie.

Datele dvs. personale pot fi folosite partial in statistici cu privire la traficul site-ului, vanzari sau informatii comerciale pe care le putem furniza catre o terta parte, insa aceste statistici nu vor include date personalizate care ar putea duce la identificarea dvs.

Nu in ultimul rand, putem folosi datele dvs. pentru a imbunatati continuu site-ul sau pentru a realiza studii de marketing cu privire la Clientela noastra.

Conform Legislatiei in vigoare, la cererea expresa a Legiuitorului, datele dvs. personale ar putea  fi redirectionate catre o firma specializata in fraude pentru investigatii, daca este cazul.

PLASAREA COMENZII

Plasand o comanda pe site-ul mathilde.ro, ne furnizati acceptul folosirii informatiilor dvs. (inclusiv a celor adaugate) in scopul livrarii produselor, serviciilor si informatiilor cerute. Acest lucru implica si acordul catre terte parti care sunt implicate in activitatea mai sus descrisa. Intelegem ca o data cu acceptarea Termeni si conditii precum si Securitatea informatiilor, avem acordul dvs. pentru folosirea informatiilor cu caracter personal furnizate de catre dvs. de in scopul de a exclude posibile fraude. Aceste informatii ar putea fi inregistrate de catre organele abilitate. Daca aveti mai putin de 18 ani, va rugam sa va anuntati tutorele despre aceasta actiune.

CUM COMANDAM

Pentru a plasa o comanda, este nevoie de inregistrarea informatiilor dvs. in baza noastra de date.
Iata care sunt pasii care trebuie urmati:

  • Pe homepage, in partea dreapta sus, este un “buton” care deschide fereastra pentru “AUTENTIFICARE”. Mai jos aveti un link pe intrebarea “Nu esti inca membru?” Faceti click pe acel link;
  • In aceeasi fereastra vor aparea campuri noi pe care va trebui sa le completati, reprezentand informatia necesara pentru ca noi sa va putem livra corespunzator informatiile, servicile si produsele de pe site-ul nostru. Dupa completarea acestor informatii, apasati butonul “INREGISTREAZA CONT”;

ATENTIE! Pentru a va inregistra pe site, veti avea nevoie de un “Email” valid si o “Parola” pe care sa o retineti. Accesul pe site si consecintele oricarei activitati desfasurate prin folosirea parolei reprezinta responsabilitatea dvs. in mod integral. In cazul in care va schimbati adresa de Email, Parola sau ati uitat Parola, va rugam sa procedati la recuperarea Parolei apasand butonul ¨AI UITAT PAROLA¨, si in cel mai scurt timp un email va va fi trimis cu parola dvs. pe adresa dvs. de mail. In cazul in care sesizati activitati desfasurate sub datele dvs. de identificare, dar care nu va apartin, anunati-ne de urgenta.

Operarea comenzii nu se poate realiza decat dupa intregistrarea completa cu datele dvs. O data inregistrata, va puteti intoarce la produsele pe care doriti sa le vizionati.

Pentru produsele realizate ¨la comanda¨, pe masuri speciale, se aplica o taxa suplimentara intre 20-30% din valoarea produsului. Vi se va transmite in scris oferta privitoare la pretul final pe care trebuie sa il platiti pentru produsul realizat la comanda. Lansarea comenzii in productie se va face numai dupa acceptul dvs. insotit de confirmarea platii produsului in avans. In acest caz posibilitatea de returnare a produsului nu mai este valabila, Clienta asumandu-si intreaga responsabiliate privitoare la comanda si informatiile transmise, in cazul unui produs conform.

Ne rezervam dreptul de a refuza comenzile care ridica suspiciuni, cum ar fi un numar foarte mare de produse, informatiile de logare incomplete sau care nu au putut fi verificate, adresa de livrarea neconfirmata etc.

MODALITATI DE PLATA

Plata se efectueaza prin sistem ramburs sau online in momentul in care comanda este plasata. Toate preturile includ TVA. Data confirmarii comenzii se considera ziua zero privitor la durata de livrare a produsului (vezi ¨LIVRARE SI RETUR¨).

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar “ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 

Important! Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

POLITICA DE PRETURI

Preturile sunt stabilite in momentul in care produsele sunt expuse pe site si includ TVA-ul si se pot schimba in cazul cand se aplica politica de reduceri. Preturile sunt exprimate in RON pentru utilizatorii din Romania, si in EURO pentru utilizatorii din afara Romaniei.

LEGEA GUVERNANTA

Contractul dintre Societate detinatoarea mathilde.ro si Dvs. in calitate de Clienta/Cumparatoare este guvernat de Legea Romana in vigoare si va fi interpretat in concordanta cu reglementarile acesteia. Eventualele neintelegeri vor fi rezolvate pe cale amiabila. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, ele vor fi supuse spre solutionare Curtii de Arbitraj Comercial de pe langa Camera de Comert si Industrie Brasov, conform regulamentului sau.

FORTA MAJORA

Nici una dintre partile contractante nu raspunde de neexecutarea la termen sau/si de executarea in mod necorespunzator – total sau partial – a oricarei obligatii ce ii revine in baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a obligatiei respective a fost cauzata de forta majora, asa cum este definita de lege.

DREPTURI DE AUTOR

Designul, textele, grafica, structura si toate informatiile ce fac parte din site-ul www.mathilde.ro si sunt proprietatea exclusiva a RO-PARTNER CONSTRUCT S.R.L.

Orice folosire a oricaror materiale si informatii expuse pe site este strict interzisa in cazul in care nu exista permisiune in scris din partea RO-PARTNER CONSTRUCT S.R.L.

RECLAMATII

Pentru orice fel de reclamatii, va rugam sa ne contactati pe email la adresa contact@mathilde.ro, sau telefonic  la nr de tel. +40 758 087 422 sau +40 722 610 892. Va asiguram de tot suportul nostru in timp real.