Sari la conținutul principal

Propuneri de ținute Mathilde din noua colecție de toamnă

Septembrie vine cu începuturi, am ieșit din perioada de relaxare dată de concedii și plimbări, iar un nou sezon se suprapune cu începutul școlii, dar și cu creșterea activității tale.

E momentul să îți dai un refresh garderobei și să intri în toamnă cu noi planuri de a cuceri lumea.  

Am lasat Colecția de Toamnă 2021, gata să fie purtată și iubită, atât pe www.mathilde.ro, cât și în magazinele noastre fizice. 

 

Fie că esti o fire jucăusă și vei face loc în garderoba de toamnă bluzelor Roma și pantalonilor Cerry, care mai aduc puțin din adierea verii și ale sale cireșe roșii.  Le poți purta împreună sub formă de co-ordinates sau în combinații mai cuminți, orice combinație ai prefera, nu uita că este fructul preferat al modei în sezonul de toamnă.

 

 

Pentru zilele mai răcoroase venim în ajutorul tău cu pardesiul Anatol, confecționat din tafta alb-beige sau neagră, este o piesă versatilă care poate fi purtată atât cu rochii cu forme diverse, cât și cu pantaloni sau salopete. Poți să-l îmbraci din mers și să iesi din casă, fără a fi nevoie să îți construiesti ținute complicate pentru a ieși din anonimat. 

 

 

Pentru momentele mai speciale din viața ta și evenimentele în care vrei să dai un touch personal ținutei tale încearcă sacoul Alfa. Este o piesă specială, cu o linie deconstruită care poate fi purtată într-o multitudine de feluri, atât cu piese basic, cât și cu rochii mai complexe sau de ce nu, într-o ținută office de birou, cu o camasă și o pereche de pantaloni. 

 

 

Fiecare zi ar putea începe cu afirmație pentru tine, însă cum ar fi dacă ai putea să poți pe tine și să dai și celorlalți din energia ta pozitivă? Bluza Jesy are cuvântul iubire brodat și ar pputea să te ajute legat de raporturile pozitive din viața ta. La fel și bluza Jesy cu Vise brodate, cea care poate fi deschizătoare de drumuri. Le poți purta cu pantaloni sau fuste, astfel încât să se reflecte în stilul tău personal.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *