Sari la conținutul principal

DESPRE NOI

                 Mathilde înseamnă mai mult decât un brand de haine, este o stare de bine, prin care Femeia transcende dincolo de banal, insuflându-i bucurie de viață și sentimentul că este specială, nu neaparat prin apartenența la un grup de persoane sau idei, cât prin naturalețe și originalitate.

Tu ești Mathilde - Eu sunt Mathilde

                 Am pornit pe acest drum al hainelor și creației vestimentare încă de pe băncile facultății, la începutul anilor 2000, călăuzită de pasiunea și talentul cu care m-am născut, moștenire de familie transmisă de la mama mea. 

                 Dorința de a fi liberă în actul de creație m-a motivat să mă desprind de tot ce înseamnă haină ca produs de serie, pentru că nu îmi place anonimatul în vestimentație. Pasiunea și talentul, alături de imaginile femeilor de pe tot globul, m-au inspirat într-un mod creativ și original. Așa am ajuns să iubesc să creez haine, reușind să transpun în fiecare creație, alături de trendurile din modă, o parte din tradițiile și identitatea noastră, să le dau viață și o apariție distinctă prin personalizările cu broderii și aplicații lucrate manual. Pasiunea mea pentru haine contopită cu spiritul antreprenorial al soțului meu ne-au permis să construim cu dragoste și dedicare o afacere de familie. 

                 Astfel s-a născut Mathilde, copilul nostru de suflet, conceput și crescut în minunatul Brașov și plimbat alături de toate femeile care l-au îmbrățișat, prin marile orașe și capitale internaționale ale modei până în cele mai îndepartate colțuri ale lumii.

                 Din fire de țesături îmbinate cu dragoste, muncă și pasiune am creat o poveste fără sfârșit: cu fiecare creație Mathilde care iese din mâinile truditoare și talentate ale cusătoreselor și brodeuzelor în manufactura noastră din Brașov, cu fiecare femeie care îmbrățișează stilul Mathilde și îl face astfel parte din viața ei, din visul ei.

Noi suntem Mathilde