Sari la conținutul principal

DESPRE NOI

„Mathilde inseamna mai mult decat un brand de haine, este o stare de bine, prin care Femeia transcende dincolo de banal, insuflandu-i bucurie de viata si sentimentul ca este speciala, nu neaparat prin apartenenta la un grup de persoane sau idei, cat prin naturalete si originalitate.

Tu esti Mathilde … eu sunt Mathilde.

Am pornit pe acest drum al hainelor si creatiei vestimentare inca de pe bancile facultatii, la inceputul anilor 2000, calauzita de pasiunea si talentul cu care m-am nascut, mostenire de familie transmisa de la mama mea. Dorința de a fi liberă în actul de creație m-a motivat să mă desprind de tot ce înseamnă haină ca produs de serie, pentru ca nu imi place anonimatul in vestimentatie. Pasiunea si talentul, alaturi de imaginile femeilor de pe tot globul, m-au inspirat într-un mod creativ si original. Asa am ajuns să iubesc să creez haine, reusind sa transpun in fiecare creatie, alaturi de trendurile din moda, o parte din traditiile si identitatea noastra, să le dau viata si o aparitie distincta prin personalizarile cu broderii si aplicatii lucrate manual. Pasiunea mea pentru haine contopita cu spiritul antreprenorial al sotului meu ne-au permis sa construim cu dragoste si dedicare o afacere de familie; astfel s-a nascut Mathilde, copilul nostru de suflet, conceput si crescut in minunatul Brasov, si plimbat, alaturi de toate femeile care l-au imbratisat, prin marile orase si capitale internationale ale modei pana in cele mai indepartate colturi ale lumii.

Din fire de tesaturi imbinate cu dragoste, munca si pasiune am creat o poveste fara sfarsit, cu fiecare creatie Mathilde care iese din mainile truditoare si talentate ale cusatoreselor si brodeuzelor in manufactura noastra din Brasov, cu fiecare femeie care imbratiseaza stilul Mathilde si il face astfel parte din viata ei, din visul ei …

Noi suntem Mathilde”