Sari la conținutul principal

Jachete de iarnă – 3 modele deosebite

În acest sezon, chiar dacă vremea nu este tocmai prietenoasă, ne dorim să purtăm o ținută care să ne reprezinte și totodată să ne transmită o stare de bine. Anul acesta s-a resimțit tot mai mult preferința pentru articolele vestimentare mai speciale, fie cu un print mai diferit, fie într-un stil mai modern. Nu putem spune că se renunță la clasicele articole, ci mai mult observăm o reinterpretare a lor.

Pentru perioada ce urmează ne dorim să purtăm ceva care să ne scoată din anonimat, un articol vestimentar care să exprime feminitate, poate chiar și eleganță, transmițând ideea de stil unic. La MATHILDE înțelegem mereu acest aspect și tocmai de aceea, în noua colecție de iarnă, în ediție limitată, regăsești haine deosebite, realizate cu multă pasiune:

Jacheta MARC

În stilul clasicelor blănuri care au fost mereu în vogă, această jachetă reprezintă o reinterpretare modernă a acelui model. Jacheta MARC este versatilă, putând fi purtată atât cu o pereche de pantaloni, cât și cu fustă, păstrând acel vibe deosebit. Broderiile florale, realizate manual, fac ca acest articol vestimentar să fie imediat remarcat, detaliile sale fiind mereu foarte apreciate. Chic, confortabilă și foarte călduroasă, jacheta MARC este perfectă pentru acest sezon.

Jacheta YVORY

Jachetele care pot fi purtate pe ambele părți nu trebuie să-ți lipsească din garderobă! Jacheta YVORY are un design inedit, astfel că eviți monotonia, purtând modelul (partea) pe care îl dorești, în funcție de ținută. Elegant, dar totodată day by day. Fie că optezi pentru design-ul cu broderia florală, aurie, pentru un look elegant și feminin, fie că alegi design-ul simplu, clasic, potrivit pentru un look casual, jacheta YVORY e alegerea perfectă!

Jacheta RENA

Alăturarea de pattern-uri și materiale nu a fost niciodată mai apreciată ca acum! Jacheta RENA, disponibilă în două nuanțe, galben și verde, reprezintă alegerea perfectă pentru un look casual, doar că mai special. Datorită modelului său, transformă orice ținută monotonă într-una modernă, în pas cu tendințele actuale. Broderia florală, realizată manual, prezentă în partea buzunarelor, reprezintă detaliul de efect. Fii tu pata de culoare într-o zi gri!

Care este preferata ta?

Articole similare

Idei ținute de vară pentru vacanță, festivaluri, concerte și petreceri în aer liber

Vara este aici și știi ce înseamnă asta - este timpul să îmbrățișezi soarele, căldura...

Cum să te îmbraci la petrecerea de Crăciun

Doar câteva zile ne despart de cea mai așteptată perioadă din an. Ne pregătim planuri,...

3 articole vestimentare esențiale pentru sezonul rece

Sezonul rece – o provocare pentru stilul tău? Una dintre dilemele cotidiene din lumea modei...

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *